Ще участваме на транспортното изложение Truck Show 2015. Очакваме ви!

May 28, 2015

2 и 3 юни на летище Лесново, Община Елин Пелин, ще се проведе Truck Show 2016 – специализираното изложение, посветено на транспортния сектор. Форумът се провежда за 6-а поредна година, като организаторите от Българска Транспортна Преса и сп. Камиони обещават полезна и интересна програма. Над 60 компании изложители ще представят новостите в света на камионите, ремаркетата и автобусите пред повече от 2000 посетители.

Intelligent Systems ще участва за втори път, като на специално обзаведен щанд, екипът на компанията ще демонстрира на живо богатите възможности на NAVtrans – специализиран софтуер за нуждите на компаниите от сектор транспорт, логистика и спедиция.

NAVtrans e разработен на базата на ERP системата Microsoft Dynamics NAV и обхваща всички звена и процеси в организацията – от администрация на автомобилния парк, механизация, управление на заявки и поръчки, договори, проследяване и контрол на изпълнението, до финансово-счетоводното отразяване на дейностите, изготвяне на справки и анализи.

Заявете своята безплатна демонстрация още сега! 

Вижте на живо решението за транспортния сектор NAVtrans и задайте своите въпроси към нашите специалисти!

Truck Show 2016 | 2 и 3 юни 2015г. | летище Лесново, Община Елин Пелин

Щанд А7 | Очакваме ви! 🙂